Velkommen til yourCompany.dk

Svindbekæmpelse

yourCompany er en af Danmarks bedste til bekæmpelse af svind i virksomheder. Det beviser de dagligt hos kunderne bl.a. Plantorama A/S og Johannes Fog A/S.

Plantorama udtaler sig således om samarbejdet: yourCompany har bidraget positivt til Plantorama´s arbejde med svindbekæmpelse og har været en vigtig del af de gode resultater der er skabt. Den meget praktiske håndtering af svind, træning af personale og støtte til vores ledergruppe har skabt værdi for vores forretning og været en god businesscase. Jeg kan på det varmeste anbefale yourCompany til andre virksomhedsledere.

yourCompany’s kernekompetence er at begrænse svind i mindre og mellemstore virksomheder. Deres tilbud er at gøre sikkerhed til en investering i stedet for en omkostning. Og deres ambition er, at kunderne kan måle deres daglige samarbejde med yourCompany direkte på bundlinjen.

yourCompany - Sikkerhed der giver resultater på bundlinien

Johannes Fog udtaler sig således om samarbejdet: Vi har siden starten af 2017 haft et omfattende samarbejde med yourCompany omkring svindbekæmpelse i Johannes Fog. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet der har været et essentielt element for de gode resultater vi har opnået på området. YourCompany er dybt professionelle og en meget kompetent sparringspartner i forhold til både projekter og den daglige drift. Jeg kan kun anbefale andre at bruge yourCompany hvis svindet skal ned.