Om Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætter Forening er en non-profit brancheorganisation, der har iværksættere i fokus. Vi har siden 1985 kæmpet for bedre vilkår for danske iværksættere og været med til at styrke det danske iværksættermiljø.

Foreningen fungerer som et samlingspunkt for iværksætter-Danmark, og vi har en stærk kobling til det etablerede erhvervsliv. Vi er talerør for dig som iværksætter, og vi står for en lang række arrangementer, der skal gavne, samle og inspirere det danske iværksættermiljø til at vokse sig endnu større.

Vi kæmper for

ALLE DEM DER VIL GØRE TINGENE SELV
Vi kæmper for alle med eget CVR-nummer. Vi vil ikke skelne mellem branche, uddannelse, vækst, størrelse eller alder. For os er hver eneste iværksætter vigtig.

AT DET SKAL BETALE SIG AT TAGE EN RISIKO
De sidste 15 år har antallet af iværksættere stået stille i Danmark. Vi vil ændre funktionærkulturen og skabe bedre vilkår og lovgivning for iværksætteri.

AT SAMFUNDET SKAL HJÆLPE OG IKKE STÅ I VEJEN
Mange flere aktører skal bidrage til at styrke iværksætteriet. Vi vil styrke økosystemet ved at bringe iværksættere og deres stemme ind på tværs.

Politisk arbejde

Vi er uafhængige af kommercielle og partipolitiske interesser, da vores hovedmål er at styrke den enkelte iværksætter til at opnå sine drømme.

Vi er dagligt i dialog med folk fra ministerier, styrelser og Christiansborg og taler med de folk, der har et stort ansvar, men som også har et mindset, der ofte er noget anderledes end de fleste iværksætteres. Vi mener, det er vigtigt at tage kampen op med dem, der tager beslutningerne, for at skabe et attraktivt iværksættermiljø.

Netværket bruger vi til at påvirke den politiske debat i en iværksættervenlig retning. Som iværksætternes brancheorganisation i Danmark er vi nemlig iværksætternes samlede stemme over for politikere, beslutningstagere og embedsmænd.

Dansk Iværksætter Forening er høringsberettiget og deltager således ofte i udformning af konkret lovgivning henvendt mod iværksættere i Danmark.

Kontaktinformation:

Dansk Iværksætter Forening

info@d-i-f.dk

Link til websitet