Om Vinderstrategi A/S

Vinderstrategi A/S er et landsdækkende strategihus stiftet i 2009 af Mikael Vest, som er forfatter til Danmarks mest sælgende strategibog “Strategi i vindervirksomheder” – solgt i mere end 25.000 eksemplarer.

Hos Vinderstrategi A/S er vi alle dybt passionerede for strategi, som gør at vi med glæde går en ekstra mil for vores kunder – vi arbejder ud fra passion og ikke pligt! Vi er strategispecialister, der hele tiden uddanner os og som konstant har fingeren på pulsen i erhvervslivet med henblik på at skabe konkurrencekraft og succes sammen med vores kunder.

Vi er en videns tung virksomhed med stor strategi ekspertviden, samt stor erfaring fra såvel den praktiske- som teoretiske verden. Da vi har et ben i hver verden formår vi på en unik og enkel måde at bygge bro og skabe balance mellem disse to verdener.

Du køber dermed vores viden, erfaringer, unikke koncept baseret på ”Strategi i vindervirksomheder”, tid og passion. Udbyttet for vores kunder er dokumenterbar værdiskabelse – Vinderstrategi® der virker!

Kontaktinformation:

Vinderstrategi A/S

vinderstrategi@vinderstrategi.dk

Link til websitet