Erhvervsblogger.dk - Gode råd til iværksættere - WPIndex.dk

Om siden

Erhvervsblogger.dk indeholder en masse nyttig information for iværksættere der skal starte ny virksomhed for første gang. Som iværksætter er der en masse ting man skal sætte sig ind i og alle iværksættere skal igennem de samme udfordringer. Derfor kan det være en god ide at netværke med andre iværksættere som kan hjælpe med disse udfordringer.

Jeg har selv haft disse udfordringer og derfor vil jeg gerne dele nogle af dem med jer.Har du spørgsmål er du velkomne til at stille dem i kommentarene til en relevant artikel eller bruge forummet. Har du spørgsmål til selve siden er du velkommen til at sende en mail nedenunder. Sender du alligevel et spørgsmål med kontaktformularen, som er relevant for andre, kan det godt være jeg lægger det ind i forummet til gavn for andre (selvfølgelig anonymiseret). Ønsker du ikke dette, bedes du skrive det i mailen.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at jeg hverken er advokat eller revisor – og du bør derfor undersøge reglerne nærmere hvis du er i tvivl. På denne side skriver jeg blot om mine egne erfaringer med at starte en ny virksomhed. Jeg fraskriver mig derfor ethvert ansvar i forbindelse med at følge rådene der er angivet på hjemmesiden.

Kontaktinformation:

Ansico

Ingen

Link til websitet