WE MOVE PEOPLE

LEV DIT POTENTIALE PROFESSIONELT & PERSONLIGT

Vi er alle født med talenter og potentialer. Nogen kan vi selv spotte, andre ser vi ikke, nogen glemmes og nogen pakkes væk.

Når vi fjerner os fra vores talenter og potentiale – fjerner vi os fra noget af vores livsenergi. Det der giver mening. For os. For det liv vi lever. Professionelt og privat.

Vækst og dynamik skabes i en virksomhed, i et job, og i et liv, når der ageres og leves ud fra den enkeltes potentialer.

LEVER DU – PROFESSIONELT OG PERSONLIGT?

Hvor mange af os er gode til JÆVNLIGT at stoppe op og spørge os selv om vi lever det liv vi ønsker?

Om vores virksomhed, vores arbejdsliv og vores privatliv giver MENING og er præcis det vi drømmer om?

Har vi modet og overskuddet til at justere vores retning hvis vi er kommet lidt ud af kurs, i forhold til de mål vi egentlig havde sat os?

Er vi klar til at gøre noget andet? Noget nyt? Noget hvor vi fjerner os fra det der mindsker vores energi og bevæger os mod det der giver os endnu mere vækst, liv og mening?

LIVE A LIFE THAT MATTERS


Malou Nete Storm er kendt for sin stærke akademiske og intuitive profil og målrettede professionelle tilgang, til at se potentialer, styrke håb og skabe vækst og tid til livet – for både virksomheder og privatpersoner.

Malou Storm er Chefkonsulent og intuitiv rådgiver. Hun har mere end 20 års organisatorisk erfaring med vækst, potentiale-udvikling, innovation, rådgivning og sparring. Malou har også en stærk profil som proceskonsulent, foredragsholder og projektleder.

Kontaktinformation:

MalouStorm.com

info@maloustorm.com

maloustorm.com

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *