Rikke Hertz Counseling - WPIndex.dk

Rikke arbejder med virksomheder, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, samt med mennesker, som ønsker at udvikle sig både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren.

I mere end 20 år har hun arbejdet professionelt med organisationsudvikling, virksomhedsrådgivning, køb og salg af virksomheder, samt sparring med mennesker, der ønsker at gå nye veje. Derigennem har hun opbygget et stort netværk i mange brancher, og er i dag også ejer af flere virksomheder.

Spiritualitet handler for Rikke i høj grad om den måde, hun møder andre mennesker på og lever sit liv – både privat og erhvervsmæssigt. Hun har ingen standardprocedure, når hun arbejder med sine klienter, men bruger de metoder der fungerer bedst.

Rikke er coach og mentor – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både min rationelle hjerne, sin intuition og sine spirituelle evner, når hun arbejder. Kombinationen af alle disse elementer gør, at hun tør se tingene fra en anderledes vinkel.

Missionen er, at hjælpe dig til at nå dit ypperste mål og give mulighed for bedre job- og livskvalitet, tilfredshed og lykke.

Kontaktinformation:

Rikke Hertz Counseling

info@rikkehertz.com

Link til websitet