Worksome - Danmarks største platform for freelancere og konsulenter - WPIndex.dk

Worksomes vision

Worksome er Danmarks nye platform, som matcher højt kvalificerede talenter med opgaver og projekter fra virksomheder.

I Worksome arbejder vi dedikeret på at modernisere arbejdsmarkedet, så det passer til den måde flere og flere af os ønsker at arbejde: Frit, fleksibelt, fair betalt under gode vilkår og fyldt med spændende opgaver, som udvikler vores kompetencer gennem hele livet.

I Danmark findes der flere hundrede tusinde dygtige mennesker, som har nogle spidskompetencer, de ønsker at bruge på at gøre en forskel, hvad enten de er i fuldtidsjob eller allerede arbejder som selvstændige eller freelancere. Samtidig er der flere og flere virksomheder som benytter højt kvalificerede freelancere til ikke blot at løse mindre og uvæsentlige opgaver, men som en løsning på deres kerneudfordringer. Derfor ser vi en stigning i antallet af profesionelle freelancere, og i antallet af virksomheder som bruger freelancere.

Men det nuværende arbejdsmarked understøtter ikke den efterspurgte agilitet og fleksiblitet. I dag står arbejdsmarkedet på to søjler, og anerkender kun hvis du har et “rigtigt” job, eller hvis du står udenfor arbejdsmarkedet. Vi mangler den trejde søjle for alle dem som arbejder fleksibelt som selvstændige freelancere, og som værdsætter det frie arbejdsliv og ikke har lyst til en fastansættelse i samme virksomhed i mange år. I Worksome har vi en vision om at skabe denne tredje søjle og dermed et nyt, moderne og agilt arbejdsmarked til gavn for alle.

Tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked.

Kontaktinformation:

Worksome ApS

hej@worksome.dk

Link til websitet