Asap Design - Website - WordPress - WPIndex.dk

Hvad kan vi?

Vi kan hjælpe dig med at bygge fundamentet for dit brand og din kommunikation, og vi kan løse den opgave, der brænder på her og nu. Du kan regne med samme professionalisme og engagement, uanset hvad du beder os om. Imødekommenhed er et nøgleord for os.

For eksempel har du adgang til de ekspertiser, du har brug for. Vores faste team leverer strategi, tekst, design, webudvikling, programmering, artwork, tryk og produktion. Som kunde får du altid det hold, der matcher dine opgaver og deadlines.

Ud over det faste team har vi et netværk af dygtige freelancere og specialister, så vi også på områder uden for vores egne specialer leverer specialistydelser på højt niveau.

Hvem er vi?

”As soon as possible”. Som navnet antyder, er ASAP Design født til at agere hurtigt, når det gælder. Ikke fordi vi kun løser hasteopgaver eller prioriterer hastighed før kvalitet. Men fordi det er i de kritiske situationer, at du har behov for en troværdig samarbejdspartner, der leverer begge dele.

Vi er tæt på vores kunders hverdag og kender deres daglige udfordringer. Derfor forstår vi, hvad der er på spil, når du skal reagere hurtigt – og derfor skal du ikke starte forfra hver gang, du skal briefe os op på en opgave. Bare spørg nogle af dem, vi allerede samarbejder med.

Siden 2000 har vi arbejdet med grafisk design og kommunikation for private og offentlige virksomheder, organisationer og kulturformidlere. Blandt andre Erhvervsstyrelsen, DMRI – Teknologisk Institut, Forbrugerrådet TÆNK, Danske Medier, IVECO Norden, CNH Industrial, Microsoft, Milestone, Codehouse, NREP, Santander Consumer Bank, Statens Museum for Kunst, ARoS, Randers Kunstmuseum, Kræften Bekæmpelse og Aids Fondet.

Kontaktinformation:

Asap Design

info@asapdesign.dk

Link til websitet