Freelancer - Grafisk Design - pixels/millimeter - Bitmedia - WPIndex.dk

Illustration

Skal du vise et kompliceret koncept?

Infografik er fantastisk til at illustrere komplicerede koncepter. Ord alene kan forkludre forståelsen af sammenhænge. Men sættes der også billede på forklaring, viser det sig hver gang, at forståelsen bryder hurtigere og mere præcist igennem.

Det som er svært at forklare, bliver nemt at forstå med en illustration.

Har du en historie, eller et koncept der skal forklares visuelt, kan jeg tegne og illustrere det for dig.

Logo og ikoner

Et logo skal være som et ikon. Det skal kunne skaleres ned i mikrostørrelse, så det ser godt ud på en mobiltelefon. Og det skal ligne noget smart, når det kommer op på en messevæg. Jeg tager alt i betragtning, så du/I ender med noget der kan holde mere end 2 år.

Grafisk design

Design, der skal bruges på elektroniske platforme regnes i pixels. Formatet er i høj grad i lange bannere eller små vignetter. Derfor er det vigtigt at have styr på læsbarhed, placering og “fang opmærksomheden” tricks for visuel succes i pixelverdenen. Det gælder også nyhedsbreve der snildt kan bliver mere fængende med vignetter.

Responsive webdesign

WordPress. Det mest brugte CMS, og også et som selv Google anbefaler. Der er mange tilbud på markedet med færdige webmotorer, der bare skal iklædes et design.

Jeg anbefaler WordPress fordi det er rasende nemt at vedligeholde. Det er også nemt at opdatere. Og det er billigt at vedligeholdelse samt i drift.

Og selv dem der føler sig lidt udfordret på IT siden, bliver glade for det simple og effektive wordpress system. Der er forskellige simple brugeradgange, så man kan logge ind uden at kunne “skade” koden og designet, men koncentrere sig om at skabe indhold.

“Responsive” betyder at websitet automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser. Alt fra lille mobil til megastor monitor.

Fotografi

Det kræver mere end bare at trykke på knappen for at få fantastiske billeder. De skal også fremkaldes. Dette billede er med vilje undereksponeret (lukker lidt mindre lys ind end normalt) for at fange hele teksturen i skyerne. De kan nemlig hurtigt brænde ud (blive kridhvide uden tegning). Men så bliver byen noget mørkere. De områder kan lysnes i det digitale mørkekammer. Et fint optaget billede kan bliver endnu bedre med den helt rigtige fremkaldelse og forståelse af teknik og æstetik.

Kontaktinformation:

Bitmedia

benny@bitmedia.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *