OnlineMøder - Hold dine møder online med WebEx - WPIndex.dk

Om os

Vi udbyder mødeløsninger og en mødetelefon tjeneste, der opfylder virksomheders behov for billig og pålidelig onlinemøde-tjeneste, der er enkelt at anvende. Vi har stor erfaring med implementering af mødeløsninger i alle størrelser af organisationer. Vores målsætning er at lette arbejdet for den ansvarlige indkøber eller telefoniansvarlige i forbindelse med indførelse af den nye tjeneste. Med udgangspunkt i den enkelte organisations behov lægger vi en plan for implementeringen i samarbejde med kunden.

  • Vi har fokus på enkelthed og service.
  • Vi er specialister inden for konferencetjenester og tilbyder ikke andre teleydelser.
  • Vores prismodel er enkel og fleksibel og kan tilpasses den enkelte kundes behov og anvendelse.
  • Vi arbejder målrettet med et implementeringskoncept, der gør implementeringen let og smidig for vores kunder.
  • Vores teknologi er med til at sikre optimal samtalekvalitet, brugervenlighed og pålidelighed.

OnlineMøder ejes og drives af Voicelink ApS, som er en dansk virksomhed, der servicerer kunder primært i Norden. I 2015 blev Voicelink ApS købt af ipvision a/s. Voicelink ApS videreføres som et datterselskab under ipvision a/s. Grundlæggerne har årelang erfaring fra telebranchen både i Danmark og i udlandet. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har siden opbygget en stor kundeportefølje, herunder nogle af de største danske børsnoterede selskaber.

OnlineMøder har siden begyndelsen af 2011 samarbejdet med konferenceleverandøren Confy MeetingZone i Sverige, der i sommeren 2012 blev opkøbt af engelske MeetingZone.

HVORFOR ONLINEMØDER?

Vores erfaring er, at mange har set fordelen i, at kunne kombinere et telefonmøde med en online præsentation. Det at kunne gøre et distance møde mere effektivt ved at have muligheden for at online præsentation. Det kunne være at dele en præsentation, et program eller … Mulighederne er mange. Det gøre distancemødet mere effektivt, minimere muligheder for misforståelser og sikre, at alle har fået adgang til samme præsentation.

Som mødeleder giver Onlinemøder dig mulighed for, at dele din skærm, eller at lade andre dele deres. Hvis behovet er envejs, det vil sige, hvis du som mødeleder har behov for, at dele din skærm, så er løsningen produktet Glance, men hvis du ønsker mere, så er det Cisco WebEx der er løsningen.

Ring til os på (+45) 70301011 eller skriv på info@onlinemoeder.dk hvis du ønsker personlig vejledning.

 

Kontaktinformation:

Voicelink ApS

info@onlinemoeder.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.