Plandisc - Et årshjul som strategisk planlægningsværktøj - WPIndex.dk

Om os

Plandisc er etableret i 2012, under navnene årshjulet og skoleaaret.dk. Projektet blev startet af 2 personer, hvoraf den ene var udvikler og den anden skolelærer med revisor baggrund.

Fra starten har formålet været at etablere et interaktivt årshjul, eller en interaktiv cyklus der har særligt fokus på det visuelle udtryk. Selv om vi har tilført mange nye funktioner til Plandisc-værktøjet, er formålet intakt: Vi vil levere et visuelt og lækkert planlægningsværktøj, der giver brugerne et godt overblik, og som adskiller sig ved at præsentere en cyklus cirkulært.

Opstartsperioden fra 2012 til 2013 havde fokus på selve værktøjet og designet. I 2013 begyndte det at gå stærkt, idet der blev tilknyttet endnu en udvikler, og i slutningen af 2014, var Plandisc klar med et produkt der kunne præsenteres for brugerne.

Ved indgangen til 2015 havde Plandisc 200 brugere. Her fra har vi oplevet en meget stor vækst, således at vi ved udgangen af 2016 havde passeret 11.500 bruger. Vores vækst områder er Danmark, Sverige og Norge.

Plandiscs hjemmeside er i dag oversat til 8 sprog, og selve værktøjet oversat til 8 sprog. På den måde har Plandisc en god platform til nye markeder.

Plandisc i dag.

Plandisc har i dag en dansk afdeling, hvor der sidder professionelle udviklere, med stor erfaring indenfor programmering af online værktøjer, samt en salgsafdeling og en supportenhed.

I Norge har Plandisc en salgsafdeling der tager sig af marketing og support til det norske marked.

Brugeren i centrum.

Ud over at lave et visuelt og overskueligt værktøj, har vi et mål om at lade udviklingen af Plandisc være op til brugerne. Siden marts 2015 har vi opfyldt mange brugernes ønsker, og vores prioritering af denne tager alene afsæt i hvad brugere ønsker. Det vil vi gerne fortsætte med! Tilbagemeldingerne fra brugerne, er vores vigtigste viden i forhold til hvilken retning Plandisc skal udvikles i.

Brugere i mange brancher.

Med mange tusinde bruger i Norden leverer vi et planlægningsværktøj til mange forskellige brancher, såsom kommuner, skoler, universiteter, kirker, forlag, virksomheder, marketingsbureauer, energisektoren og mange flere.

Vores brugere siger:
Vores brugere siger, at det er afgørende, at Plandisc kan fungere sammen med deres eksisterende systemer, hvor alle let har adgang til dem.

Plandisc ønsker at hjælpe dig med planlægningen.

Kontaktinformation:

Plandisc ApS

info@plandisc.com

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *