PIERRE EJENDOMME - Vi udlejer til private og erhverv - WPIndex.dk

Om os

PIERRE EJENDOMME A/S blev stiftet i 1995 og er et veletableret, stærkt kapitaliseret ejendoms- og udviklingsselskab med en egenkapital på 235 mio. kr.

PIERRE EJENDOMME A/S ejes fuldt ud af Pierre Legarth Holding A/S. Selskabet ejer udlejningsejendomme i hele Danmark med hovedparten i Kolding, hvor ejendomsadministrationen er beliggende i Bredgade 10.

Ejendommene er velbeliggende kvalitetsejendomme som omfatter et samlet etageareal på over 60.000 m². PIERRE EJENDOMME omfatter derudover datterselskaberne ELKÆRHOLM PARKEN A/S, DALBY PARKEN KOLDING A/S, SAXO PARKEN KOLDING Aps og STJERNE PARKEN KOLDING A/S, DIESELLA PARKEN KOLDING ApS. De samlede lejeindtægter og ejendomsadministrationen udgør selskabets omsætning.
Fremtidig vækst

PIERRE EJENDOMME`s regnskabsmæssige strategi er at have en egenkapitalandel i niveauet 30-40 procent og et koncern likividitets beredskab på minimum 50-100 mio. kr. via PIERRE FINANS GROUP A/S og Pierre Legarth Holding A/S, som også har det fulde ejerskab i det landsdækkende typehusfirma Lasse Larsen Huse A/S med hovedsæde i Aarhus og filial i København.

PIERRE EJENDOMME`s strategi omfatter bla. opførelse af omkring 300 nye velindrettede boliger til udlejning i Kolding inden udgangen af 2021.

PIERRE EJENDOMME’s målsætning er at fastholde positionen som Koldings fortrukne udlejer indenfor bolig og erhvervsudlejning.

Hos PIERRE EJENDOMME er en aftale en aftale.

Kontaktinformation:

PIERRE EJENDOMME A/S

info@pierre-ejendomme.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *