Indendørs Klatrepark i Oksbøl med fede udfordringer. Vores 6 high rope klatrebaner er fordelt på flere niveauer

Sjove indendørs aktiviteter fordelt på 1500m² → Åbent hele året

Du bestemmer selv hvor modig du er!
Alle udfordringerne er for sjov – for dig og for dine venner

Når du har fået sikkerhedsudstyret og instruktionerne af de professionelle instruktører, har du fri adgang til alle klatrebaner og hele anlægget.

– 2,5 time med sjov og spænding
– Fysiske og psykiske udfordringer
– 6 baner i forskelling sværhedsgrader
– 56 forskellige udfordringer
– Mulighed for (sikkert) frit fald.

Junglefun er en klatrepark med sjove og udfordrende high rope klatrebaner. Du kender måske high roping fra skovene hvor man klatrer imellem træerne. Hos os har vi rykket klatrebanerne indendørs → dette har flere fordele. Du skal ikke bekymre dig om vejrudsigten, hvis du f.eks. booker et firmaevent eller en polterabend. Klatrebanerne er samlet på et meget overskueligt område, så det altid er nemt at få kontakt med en instruktør, hvis du får problemer på banerne. Vi holder åbent hele året rundt, så der er god mulighed for at holde alle former for arrangementer som f.eks. sjov før julefrokosten eller udfordringer til netværksgruppen. Flere har også valgt at købe årskort og bruge klatrebanerne i Junglefun som en slags fitnesscenter. Klatring er glimrende som teambuilding øvelse → vi oplever at grupper er rigtig gode til at hjælpe og guide hinanden igennem banerne, derfor egner klatring sig rigtig godt til firmaarrangementer.

Junglefun ligger i Oksbøl, meget tæt på Blåvand, Vejers og Børsmose strand, så mange planlægger en tur i havet efter de har fået sved på panden på klatrebanerne.

Kontaktinformation:

JUNGLEFUN

info@junglefun.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.