Mere end 30 år med nye og brugte biler på Lolland-Falster.

Frimann Biler er din Toyota, Citroën, Hyundai og Opel forhandler på Lolland-Falster med 4 bilhuse i Maribo og Nykøbing F. Vi er 50 medarbejdere, som konstant uddanner og forbedrer os, således at vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Lige siden Frimann Biler blev etableret i 1984, har vi arbejdet på at blive de bedste til at handle med nye og brugte biler, samt at være totalleverandører af serviceydelser på en måde, der skaber kunder for livet.

Frimann Biler har de bedste priser.
Berlingske Tidende har tidligere undersøgt priserne på autoriseret service hos Frimann Biler og tilsvarende service hos Toyota forhandlere i storkøbenhavn. Resultatet var klart: Frimann Biler var meget billigere. Siden har Regionalen P4 undersøgt priserne på reparation af ældre Toyota’er på hele Sjælland og Lolland-Falster. Her var konklusionen igen klar. Frimann Biler har de bedste priser.

I Oktober 2008 har “Penge og Privatøkonomi” undersøgt priserne i hele Danmark på en lang række mærker. Her var Frimann Biler igen vinder på Øerne for både Citroën og Toyota service. Ja, man skal helt til Nordjylland eller Vestjylland for at finde nogle, som kan slå os med få hundrede kroner.

Kig ind i en af vores forretninger, så skal du få et godt tilbud og en god bilsnak.

Kontaktinformation:

Frimann Biler

info@frimann.nu

Link til websitet