Vangskov Biler A/S, er et autoværksted og bilforhandler befindende i Ballerup og Glostrup.
Du kan i vores værksteder i både Ballerup og Glostrup få plejet din bil, tilsynet og repareret. Vi tilbyder her en lang række forskellige ydelser, som du ikke nødvendigvis finder hos det mindre og lokale autoværksted.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, hvorfor du kan være sikker på at få topkvalitet service og arbejde. Alle vores ydelser udføres af højt kvalificeret automekanikere, der altid er opdateret med de nyeste teknikker. Yderligere har vi det mest moderne udstyr til rådighed, og vores personer bliver løbende uddannet til at mestre alt det nye og bedste teknikker til at give service eller reparere din bil.

Afleverer du din bil til reparation eller service hos os, vil den altid blive behandlet på fuldstændig lige vilkår som hos mærkværkstederne. I modsætning til mærkeværkstederne, udfører vi samme topkvalitet arbejde bare til en billigere pris.

Vi er medlemmer af Automester E+, hvilket betyder at vi er et officielt certificeret elbilværksted. Hertil har vi vundet 5 stjerner som autoværksted hos Autobutler de seneste 5 år.

Kontaktinformation:

Vangskov Biler A/S

vangskov@clickin.dk

Link: Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *