yourCompany - Sikkerhed der giver resultater på bundlinien

Om yourCompany

Vores kernekompetence er at begrænse svind i mindre og mellemstore virksomheder. Vores tilbud er at gøre sikkerhed til en investering i stedet for en omkostning. Og vores ambition er, at I kan måle jeres daglige samarbejde med yourCompany direkte på jeres bundlinje.

Det gør vi med afsæt i en række services, der kommer hele vejen rundt om virksomhedens daglige behov for ekspertise i at forbygge og bekæmpe alle former for svind, tyveri, tab af indtægter og tab af kunder. Altid individuelt tilpasset jeres virksomhed. Altid leveret af dygtige medarbejdere, der typisk har erfaring fra politiet eller efterretningstjenesterne. Og ofte ved at levere sikkerhedschefer eller -medarbejdere på deltid til virksomheder, der ved at outsource denne funktion får høj ekspertise og variable omkostninger.

Vi kender hverdagen i virksomheder som jeres. Vi ved, hvor vigtigt hensynet til medarbejdere og kunder er, når vi udvikler systemer og løser konkrete opgaver. Vi forstår behovet for fuld fortrolighed – og vi sætter en ære i at være jeres betroede partner i kampen mod svind og for en bedre bundlinje. Det er ikke tilfældigt, at vi hedder yourCompany.

YourCompany er grundlagt i 2016 og har hovedkvarter i Køge kommune, men dækker hele landet med fastansatte rådgivere og et netværk af kompetente freelance-medarbejdere.

Nogle cases og nyheder fra yourCompany:

  • RFID – et overset potentiale i Dansk erhvervsliv
  • Svind i byggebranchen – Har I styr på stumperne?
  • Hvorfor Bluetooth teknologi aldrig vil løse byggebranchens udfordringer omkring svind.

Kontaktinformation:

yourCompany

info@yourcompany.dk

yourCompany.dk

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.