Kropsterapi i København - Massage og kropsbehandling - Kalle Flebbe - WPIndex.dk

Om Kalle Flebbe

Gennem sit arbejde som kropsterapeut og behandler i over 15 år, har Kalle Flebbe opnået en unik indsigt og viden i mennesket i sin helhed.

”Mennesker i sin helhed er en krop, et sind og en bevidsthed, der er under konstant forandring. Og det er kun ved at se mennesker i denne helhed at vi er i stand til at flytte os. Ved at forstå hvordan krop og sind reagerer som de gør, og hvordan de påvirker hinanden kan vi udvikle os og opnå fantastiske resultater. ”

Kalle Flebbe blev I 2001 uddannet Body-SDS terapeut og fra 2005 arbejde Kalle i 4 år med cykelholdet Team CSC, der ligeledes i den periode var verden bedste cykelhold. I sin funktion som kropsterapeut , gav arbejdet med professionelle atleters indsigt i hvor meget kroppen kan præstere med den rette træning, kost og indsigt.

Kalle udviste en evne for at forberede og træne atleterne i stand til at klare hård belastning, og var med til at rette op på de skader rytterne pådrog sig under de hårde løb. Denne indsigt gav lyst til at udfordre hvor meget forskel Kalle som kropsterapeut kunne hjælpe ikke-atleter. Lysten til at bedre menneskers livskvalitet var vakt.

Tankegangen som kropsterapeut, er at styrke kroppen til at kunne yde næsten umenneskelige præstationer. Men de samme principper kan videreføres til at oprette skader og hjælpe mennesker til at yde en, for dem, toppræstation.

Body SDS uddannelsen gav mange nye værktøjer som kunne kombineres med den allerede fyldte kuffert af teoretisk og praktisk viden og inden længe sad Kalle som daglig leder og supervisor for Body-SDS i København.

Det var den intuitive del af krops og bevidsthedsterapi, som gav det endelige udslag for at åbne i 2005 sin egen klinik. Hos Kall’ Unique Treatment får du nemlig ikke blot Body SDS behandling, vejledning og træning. Du får selvindsigt og opnår en større bevidsthed om dig selv, så du kan tilrettelægge dit liv mest hensigtsmæssigt for dig.

”Med en krop i balance og en større indsigt i sin egen krops kunnen, kan mennesker langt mere end de går og tror de kan, og det er vidunderligt at se dem opleve gang på gang.”

En behandling med Kalle handler derfor om at forberede og styrke din krop til at yde sin maksimale præstation, samtidig med at give dig indsigt i din krop og hvordan du ved hjælp af det rette mind set og strategi kan blive et helt menneske i balance.

Kontaktinformation:

Kalle Flebbe

51201720

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.