NOR - Nordic Health House - WPIndex.dk

HVAD ER NOR:?

NOR: nordic health house er et integreret sundhedshus, der samler mere end 40 behandlere, terapeuter og undervisere, der alle arbejder med sundhed, helbredelse og forebyggelse på hver deres unikke måde.

NOR: er et fællesskab, hvor alle ønsker at skabe, dele og bidrage med viden på tværs og på baggrund af forskellige tilgange, erfaringer og kompetencer.

I NOR: finder du blandt andet:

Yoga, dans & træning
Kropsterapi
Akupunktur
Helbredstjek
Babymassage
Erhvervscoaching
Kranio Sakral Terapi (KST)
Osteopati
Psykoterapi
Psykolog.

MISSION OG VISION

NOR: nordic health house er et nyt og innovativt koncept, der bygger bro mellem det etablerede og alternative sundhedshus.

NOR:’S VISION

NOR: nordic health house er bygget på visionen om at guide, støtte og vejlede mennesker til at blive stærkere og vedligeholde et sundt og godt helbred gennem livet.

Fundamentet i huset består af de erfarne behandlere, terapeuter og undervisere og den vidensbank, der opbygges ved at alle bidrager til fælles læring og faglig udvikling.

Med NOR: vil vi skabe en ny ramme for din sundhed. I vores verden er sundhed ikke det samme som fravær af sygdom eller symptomer, men derimod at leve i overensstemmelse med kroppens intelligens, at tage hensyn til sig selv og andre og at søge at finde balance. – Det hjælper vi dig med.

Kontaktinformation:

NOR: Nordic Health House

info@nor.house

Link til websitet