ER DU EN BEVIDST SKABER AF DIT LIV?

Her i EMPOWER YOU lærer du at bruge LOVEN OM TILTRÆKNING med din SJÆL som guide.

Så du sikrer dig, at det liv du skaber for dig selv er i overensstemmelse med det liv din sjæl ønsker sig.

Altså dit livsformål.

HVAD ER EMPOWERMENT?

På dansk kan vi kalde det at tage kraften hjem til dig selv. Den kraft vi taler om, er din skaberkraft. Den enorme kraft, som du skaber dit liv med 24-7 uanset om du er bevidst om det eller ej.

EmpowerYou handler altså om , at du bliver en bevidst skaber af dit liv, så det er dig, der bestemmer, hvordan dit liv er og hvordan du har det. At du går den vej, du er kommet for – nemlig den vej, din sjæl ønsker. Når du gør det, vil en dyb følelse af mening være fundamentet i alt hvad du gør.

En vigtig del af empowerment er, at du ved, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer. For det er den, der styrer dine skabelsesprocesser. Når du kender principperne i Loven om Tiltrækning, så ved du hvad du skal gøre for at ændre det, som du ikke trives med i dit liv.

En anden vigtig del af empowerment er, at du bliver bedre til at elske og støtte dig selv.

For jo mere du elsker dig selv, jo mere forbinder du dig med det kærlige og kraftfulde væsen som er den sande DIG. Din sjæl. Og jo mere kommer du i kontakt med dit livsformål eller det liv din sjæl ønsker sig, som jeg kalder det her i Empower You. Det er alt sammen med til at styrke din skaberkraft.

For når du er i kontakt med din sjæl og det liv, din sjæl ønsker sig, så hæver du automatisk dine vibrationer. Og så vil Loven om Tiltrækning automatisk begynde at levere alle de højtvibrerende gaver som er din fødselsret – bare fordi du er DIG.

Her i Empower You får du viden og redskaber til den proces.

Så du bestemmer kvaliteten af dit liv og dermed hvordan du har det.

Kontaktinformation:

Empower You

hello@empoweryou.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *