Helle Brinch

Stifter af Transformation Sessions, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, ThetaHealer Instruktør, HD(A), IAA

Efter en årrække i mediebranchen begyndte jeg at mærke en længsel efter at arbejde med personlig transformation og hjælpe andre mennesker til at finde deres livsformål og leve et autentisk og afbalanceret liv.

Jeg var begyndt at lide af søvnløshed efter fødslen af min datter. I denne periode opsøgte jeg stort set al den behandling der fandtes og uddannede mig inden for de mest effektive retninger. Undervejs gik det op for mig, at søvnløsheden var en “alarm” der forsøgte at “vække mig”, så jeg kunne leve mit liv ud fra min inderste sandhed.

I dag arbejder jeg med en holistisk tilgang til behandling, hvor jeg blander terapi, coaching og psykologi med healing og clairvoyance og har hjulpet hundredevis af mennesker med at vende fysiske- og psykiske udfordringer til personlig- og spirituel transformation. Min mission er at hjælpe andre til at finde deres unikke essens, livsmission og at skabe og leve det liv de ønsker. Jeg tror på at alle de lidelser og blokeringer, der er i vores liv, kan vendes til positive styrker, som kan hjælpe os til at leve fuldt ud.

Er du selvstændig eller leder, tilbyder jeg holistisk forretningsudvikling, så din passion og livsmission går op i en højere enhed med din karriere.

Kontaktinformation:

Helle Brinch

heartacademy.dk@gmail.com

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *