BurgerShack.dk
Historien om Burger Shack
Siden den første åbningsdag i 2016 har vi hos Burger Shack sigtet efter at bidrage til en mere miljøbevidst fremtid.
Derfor er alt vores mad lavet ud fra vores 3 kerneværdier; bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Du kan derfor med god samvittighed sætte tænderne i vores burgers.
Hos Burger Shack flammegriller vi bøfferne og ved brug af åbne køkkener i alle vores restauranter, sørger vi for at kunderne altid kan følge med i processen.
Vores kærlighed til burgere er kæmpe stor, men det er vores kærlighed til omverdenen også. Derfor er vores mad lavet med kærlighed til mennesker, dyr og miljøet såvel som burgeren.
Økologi hos Burger Shack
For at kunne servere Danmarks bedste burger og opretholde den gode kvalitet benytter vi os kun af friske økologiske grøntsager af den højeste kvalitet.
Det er ikke kun i vores burgers at vi fokuserer på den høje kvalitet, men også i vores hjemmerørte dips bruges udvalgte friske krydderurter, samt grøntsager og derudover laves vores Shack Fries udelukkende på danske kartofler.
Bæredygtighed hos Burger Shack
Hos Burger Shack skal vores kunder kunne nyde en burger med god samvittighed.
Derfor benytter vi os af genbrugspapir og får strøm til alle vores restauranter fra Norsk Elkraft.
Derudover tager vi også kampen op mod madspild ved at affaldssorterer, hvorefter vores madaffald bliver afhentet og genanvendt af Refood.
Dyrevelfærd hos Burger Shack
Hos Burger Shack er vi stolte af, som de eneste i verden, at kunne samle tre af Danmarks bedste producenter af oksekød i én bøf.
Vores bøffer er sat sammen af oksekød fra Kildegaarden, Himmerland, samt wagyukød fra Bomhuset.
Ens for alle vores producenter er at kvæget går rundt i et frit terræn og har mulighed for store udearealer.
Disse gode omstændigheder for kvæget, mener vi, er med til at give den gode smag.
Kontaktinformation:
The Burger Shack Danmark ApS
burger@burgershack.dk