Om os

Turbinehallen er perfekt til dig, der ønsker at give dine gæster en ekstra oplevelse. Kombineret med vores unikke service vil det blive et arrangement både du og dine gæster sent vil glemme. Vi tager udgangspunkt i DIG og dine ønsker.

Søren Anker, ejer og direktør, stiftede første gang bekendtskab med Turbinehallen i år 2000 efter at have læst en artikel i avisen. Da han trådte ind i hallen første gang, blev han nærmest væltet omkuld af den charme og atmosfære, som mødte ham. Der fik han idéen til at sætte liv i den gamle maskinhal igen, med gæster der kunne fylde den store hal med glæde og begejstring.
Vores storslåede Turbinehal gør ethvert arrangement uforglemmeligt.

Stedet er opført i år 1900 og tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også tegnede den oprindelige Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning, tilfører tilsammen alle vores arrangementer ekstra dimensioner.

Med sine over 1000 kvm. giver Turbinehallen uanede muligheder – hvad enten du ønsker det helt store romantiske bryllup eller den utraditionelle konference. Alt samme med forplejning fra vores fantastiske køkken.

Kontaktinformation:

Turbinehallen

info@turbinehallen.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *