Gode grunde til at tage en online erhvervsuddanelse

Der kan være et utal af super gode grunde til at du ikke har lyst eller tid til at følge en erhvervsuddannelse på traditionelvis på en skole. Her vil du nemlig være bundet på skolebænken fra 8-15 hver dag. Det kan give udfordringer hvis du bor langt væk fra skolen, skal hente og bringe børn eller passe et deltids- eller fuldtidsjob ved siden af. At være onlinestuderende giver dig en masse frihed til selv at planlægge din dagligdag.
Mange handelsskoler tilbyder fjernundervisning på EUD og EUX

Der er efterhånden en del erhvervsuddannelser du kan tage online. Mange handelsskoler er så småt begyndt at udbyde onlineuddannelse – eller fjernundervisnings om du vil – specielt inden for EUD og EUX.

Det mest populære onlineuddannelser er EUS online for studenter og EUS online for HHX. Men også EUD Business kan efterhånden følges som fjernundervisning på mange handelsskoler.
Læs EUS online om aftenen og i weekenden

Det kræver noget selvdisciplin at følge et onlineforløb, men har du det, er onlineuddannelse den ultimative frihed. Du kan læse og lave opgaver fuldstændig når det passer dig og en enkel handelsskole tilbyder oven i købet undervisning om eftermiddagen og om aftenen, så du kan passe et fuldtidsjob ved siden af. Det er EUC Nordvestsjælland | online som tilbyder at du kan tage en EUS 5 uger, EUS 10 uger eller en EUD Business GF2 som onlineforløb og modtag undervisning om eftermiddagen, om aftenen og i weekenden.
Samme muligheder om du tage uddannelsen online eller fysisk

Det betyder ikke noget for dine muligheder videre i erhvervslivet om du har taget EUD, EUS eller EUX som onlineforløb eller på traditionel vis ved fysisk fremmøde. Det er præcis det samme pensum du skal igennem og det er den samme eksamen.
Derfor skal du vælge en onlineuddannelse

Som nævnt er der tonsvis af gode grunde til at fjernundervisning og onlineuddannelser vinder så hurtigt frem. Se bare her på de fordele der er ved ikke at skulle møde frem på en skole hver dag hele ugen:

– Du skal ikke bruge tid på transport til og fra skole
– Du kan passe et deltids- eller fuldtidsjob ved siden af
– Du kan læse og lave dine opgaver når børnene er lagt i seng
– Du kan tage en uddannelse mens du er i udlandet
– Du kan arbejde helt i det eget tempo og når det passer dig
– Du kan modtage undervisning helt når det passer dig

Kontaktinformation:

EUC Nordvestsjælland

kontakt@euconline.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *