Baggrund/historie

Grundstenen blev lagt i april 2000, hvor gruppens første brand, Wannafind, blev stiftet i en kælder i Skanderborg af Stefan Rosenlund og to partnere. Senere blevet Curanet og UnoEuro en del af den voksende hostingbrandportefølje.

Med mere end 175.000 kunder er Zitcom i dag én af Danmarks største leverandør af hosting til små og mellemstore virksomheder.

Zitcom blev tildelt Børsens Gazellepris i 2006, 2007 og 2011, Deloittes Technology Fast 500-pris for vækstvirksomheder i 2007 og Skanderborgs erhvervsudviklerpris i 2011.

I december 2015 overtog den internationale kapitalfond HgCapital de to tidligere partneres ejerandel i Zitcom og indsatte Stefan Rosenlund som direktør. Ved samme lejlighed blev ScanNet købt og føjet til gruppen.

Et år senere, i december 2016, overtog Zitcom ejerskabet af Cloud.dk og det nu tidligere Meebox.

I 2017 nåede yderligere to brands, Web10 og Danhost, at blive en del af gruppen, inden den blev solgt til den belgiske hostingkoncern Intelligent, som et halvt år forinden havde købt DanDomain.

Den danske del af Intelligent, Zitcom, består i dag af Wannafind, Curanet, UnoEuro, Zitcom, ScanNet, Cloud.dk og DanDomain.

Kontaktinformation:

Zitcom A/S

kontakt@zitcom.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *