Digital konsulent

Som forretningsdrevet digital marketing specialist er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, webanalyse og automatisering.

Jeg har løst opgaver for virksomheder inden for dette felt siden 2009 og arbejdet på begge sider af skrivebordet.

Jeg er derfor specialiseret i, at hjælpe virksomheder med at opbygge solide gennemprøvede digitale forretningsprocesser (eller forbedre/optimere på nuværende), så disse holder snor i og binder IT, salgs- og markedsføringsaktiviteter og data sammen – gerne gennem automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Forskellige roller

Først skal du vide, Jeg har arbejdet med brands i alle størrelser og i mere end 100 forskellige brancher og industrier. For disse, har jeg løst små og store udfordringer.

Jeg har, siden min professionelle karriere startede, ledt efter ‘den rette plads’ og prøvet at fange ‘drømmen’ – det sted hvor passion og arbejdsliv mødes.

Jeg har derfor siden 2008 prøvet mange forskellige ‘roller’ i erhvervslivet, som bl.a. spænder over:

– ansat i konsulentbureau,
– freelancer,
– medstifter af konsulentbureau,
– fastansat i forskellige B2C virksomheder,
– stifter og ejer af B2C virksomhed.

Overordnetset er min rette ‘hylde’ det man ville kunne kalde en IT-konsulent. Det er her, jeg kan gøre den største forskel, for de virksomheder jeg arbejder sammen med, og have den frihed der skal til, at nyde og bygge det liv jeg drømmer om.

Kontaktinformation:

michaelrurupandersen.dk

kontakt@michaelrurupandersen.dk

Link til websitet