Sund uden afsavn!

Kostvejledning. Få en masterplan der giver dig løsningen en gang for alle. Vægttab, energi og sundhed. Kom i mål nu – på en kærlig måde – uden afsavn.

Jeg ved, hvad der virker – så simpelt kan det siges.

Vil du veje mindre? Have mere energi? Slippe din sukkerafhængighed? Stoppe med at spise på følelser?

Jeg har arbejdet professionelt med kroppen og sindets behov for næring, søvn og bevægelse de sidste 23 år.

Baggrund som sygeplejerske

Jeg startede som sygeplejerske i 1995 som 23-årig, og begyndte med det samme at undre mig over alle de dårligdomme og livsstilssygdomme, der var lette at gøre noget ved, men som hverken patienten eller systemet handlede på.

Jeg udviklede en stor værktøjskasse indenfor motivation, selvkærlig adfærd og selvdisciplin for at kunne hjælpe patienterne. Mine metoder og tilgang gjorde, at de ændrede adfærd og tog vare på sig selv. De fik det væsentligt bedre. Da lægerne opdagede resultaterne, blev jeg sygeplejersken, der fik alle “de håbløse”, dem som andre havde opgivet.

Ingen er håbløse!

Livsstilsændringer blev mit speciale og jeg var god til det.

Min vej til at blive selvstændig kostvejleder og coach

Den ene reform efter den anden udhulede til sidst muligheden for at kunne give patienterne mere end 10 minutters vejledning. Samtidig skulle jeg deltage i alle klinikkens øvrige opgaver. Så mine patienter begyndte at opfordre mig til at tage sagen i egen hånd og blive selvstændig. De ville have mere end 10 minutter.

December 2011 startede jeg mit firma og jeg har været selvstændig lige siden. Nu får alle kunder mindst en times rådgivning ad gangen og masser af support mellem samtalerne – og det giver resultater.

Kontaktinformation:

Anne Seidelin

anne@anneseidelin.dk

Link til websitet

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag gerne i debatten :-)
Skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *